Welkom

Vier personen zijn de basis van dit stamboomonderzoek: Jacob Louwrens Blokland, Geertje Buwalda, Hendrik Remiëns, Adri Nelly Slop

Van o.a. de volgende families is informatie aanwezig: Blokland, Bos, Buwalda, de Carpentier, van Dijk, Dreijer, Ederzeel, Kooiman, Mars, Remiëns, Schaap, Schainck, Slop, Stadt, Vet, de Vries.


Bij het onderzoek naar de familie van Dij(c)k in Haarlem kwamen veel personen voor met de naam van Dij(c)k die na onderzoek niet konden worden geplaatst binnen de onderzochte familie van Dij(c)k, om dubbel onderzoek te voorkomen zijn die gegevens toch opgenomen in de bestanden.

Bij het onderzoek in Haarlem kwam ik de naam Hanique tegen die ook bij het onderzoek in Feluy was gevonden daarom zijn van deze familie ook veel gegevens aanwezig.

Bij het onderzoek in België en Nederland naar de familie Remiëns werden ook personen gevonden die dezelfde familienaam (of variant) hebben. Ook deze personen zijn in de bestanden opgenomen in de hoop dat er later mogelijk toch een relatie met die personen kan worden gevonden.

Bij het onderzoek in Zeeland werden veel varianten van de naam Remiëns gevonden, hoewel duidelijk is dat de gevonden gegevens niet tot de familie Remiëns behoren zijn de gegevens toch opgenomen.

Wanneer iemand aanvulling(en) heeft hoor ik het graag.

Er zijn 6,353 achternamen in deze stamboom.
Aantal personen in deze stamboom 26,024.


LET OP!!! Deze gegevens zijn in bewerking.
Voordat gegevens worden overgenomen is het altijd zinvol eerst de juistheid te controleren.
Als u commentaar of opmerkingen heeft neem dan a.u.b. contact op met henk  @  remiens.nl

 


Tuesday, September 13, 2022 10:57 AM
Who is online
No signed-in and no anonymous users